Wereldwinkels Nederland

voor eerlijke handel!

Cadeaubonnen

 

De cadeaubon van Wereldwinkels Nederland kun je gebruiken bij je aankopen in de wereldwinkel.

 

 

 

De cadeaubon van Wereldwinkels Nederland is gegarandeerd en inwisselbaar bij de meeste wereldwinkels, kijk onder het kopje 'Wereldwinkels' voor een nabije wereldwinkel.
Indien je een cadeaubon van Wereldwinkels Nederland hebt gekregen en geen winkel in de nabijheid hebt kun je deze ook rechtstreeks bij ons verzilveren.
Let op! Dit geldt alleen voor de afgebeelde cadeaubonnen (van 5, 10, 15 of 25 euro) met op de achterkant de tekst "Deze bon is uitgegeven door Wereldwinkels Nederland".
Stuur dan een e-mail naar

Wereldwinkels kunnen voor de verzilvering van cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland gebruik maken van het retourformulier dat is te vinden onder het kopje 'Documenten wereldwinkel'.

Let op!
Er zijn enkele wereldwinkels die eigen cadeaubonnen uitgeven, zoals in Dalfsen en Deventer, en die uitsluitend deze lokaal geldige cadeaubonnen accepteren als betaalmiddel van hun klanten.
Verder zijn er nog cadeaubonnen in omloop die in het verleden uitgegeven zijn door de vroegere Landelijke Vereniging van Wereldwinkels. Deze cadeaubonnen worden, voor zover ons bekend, in geen enkele wereldwinkel meer geaccepteerd.

Nieuwsbrief-algemeen

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Login voor deelnemers

Log in met je emailadres en wachtwoord

Wie is online

We hebben 130 gasten en geen deelnemers online