Cadeaubonnen

De cadeaubon van Wereldwinkels Nederland kun je gebruiken bij je aankopen in de wereldwinkel.
De cadeaubon is ook heel geschikt om cadeau te geven, bijvoorbeeld bij een verjaardag. De ontvanger van de bon kan dan zelf zijn of haar favoriete product in de wereldwinkel uitzoeken.

 

 

De cadeaubon van Wereldwinkels Nederland is gegarandeerd en wordt verkocht en is inwisselbaar bij de meeste wereldwinkels. Klik op de knop links voor een nabije wereldwinkel. Als wij weten dat een wereldwinkel onze cadeaubonnen niet accepteert dan is dat bij de wereldwinkel aangegeven.

Let op! Er zijn enkele wereldwinkels die eigen cadeaubonnen uitgeven en die uitsluitend deze lokaal geldige cadeaubonnen accepteren als betaalmiddel van hun klanten. Verder zijn er nog cadeaubonnen in omloop die in het verleden uitgegeven zijn door de vroegere Landelijke Vereniging van Wereldwinkels. Deze cadeaubonnen worden, voor zover ons bekend, in geen enkele wereldwinkel meer geaccepteerd.

Indien je een cadeaubon van Wereldwinkels Nederland hebt gekregen en geen winkel in de nabijheid hebt kun je deze ook rechtstreeks bij ons verzilveren.
Let op! Dit geldt alleen voor de afgebeelde cadeaubonnen (van 5, 10, 15 of 25 euro) met op de achterkant de tekst "Deze bon is uitgegeven door Wereldwinkels Nederland".
Stuur dan een e-mail naar .

Wereldwinkels kunnen voor de verkoop en de verzilvering van cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland gebruik maken van het bestelformulier en het retourformulier via de knop links.

Wereldwinkels Nederland
postadres Parallelweg 4, 9919 AC Loppersum
06-45116959 |
Kvk 56006144 | RSIN-Fiscaal nummer 8519.40.444